MÅNDAG

Jag skrev ett inlägg igår som tydligen inte kom upp så det har vart dött här.
Igår åt jag grillat hemma hos Frida tillsammans med henne, Filip och Lucas.

Idag har jag haft en vanlig skoldag och så har tränat en timme tillsammans med Evelina. Nu ska jag dra med mig Gustav ut och springa. Ha en bra kväll.

2012-05-14 21:13:03 Kommentarer! 0

GRÖNA LUND

Hej, hallå!
Efter att ha kört en fem-kamp och dragit ett par åk tog jag nu en paus för att uppdatera er om läget. Det är ostabilt väder och det har regnat till och från men nu börjar det klarna upp. Vi har det hur bra som helst vilket som. Nu ska jag rocka Gröna Lund tills stängning. Kram.

 

 

2012-05-12 18:27:05 Kommentarer! 0

PÅ TÅGSTATIONEN

Jag höll mig vaken under hela moppekursen trots att ögonen fick köra ett eget världskrig. Den fjärde timmen var tuff. Men väl hemma bytte jag snabbt om och nu har vi begett oss till tågstationen tillsammans med mina gudföräldrar som är på besök. Tåget går tjugo över så nu står vi och väntar in det. Det här ska bli kul!

2012-05-12 13:15:34 Kommentarer! 0

TIDIG LÖRDAG

Godmorgon!
Nu förstår jag att ni tänker "Vem fan går upp klockan sju en lördag?". Jo den här helgen gör jag det för både idag och imorgon ska jag gå moppekurs mellan klockan åtta och tolv. När den är slut ska jag ta tåget till Stockholm för att spendera eftermiddagen på Gröna Lund. Övertaggad!!! Så inlägg kommer under dagen.
Sov vidare nu, än är det mörkt ute. Allt gott!

2012-05-12 07:01:37 Kommentarer! 0

VAD VET DU OM HUR HJÄRTAT KAN BRÄNNA FÖR KÄRLEK SOM ALDRIG KAN DÖ

Jag har vart frånvarande ett par dagar. Jag har ingen ursäkt om varför så vi nöjer oss med det som förklaring.

Men allting har vart som vanligt. Det är lite schemabrytande i skolan just nu, så som musikaler och liknande. Väldigt skönt!
Idag, fredag. Vi har kört kondition på förmiddagen så energin är rätt låg just nu. Men det blir med lite tur bättre framåt eftermiddagen. Vi har fyra lektioner kvar sen är det helg. Men innan det har jag muntligt som kan gå och dö, likaså mitt humör. Men nästa vecka kör vi kortvecka. Lättnad!

2012-05-11 11:43:01 Kommentarer! 0

ORIENTERING

Jag har kört orientering från klockan nio imorse. Solen står högt så jag är helnöjd! Nu ska vi köra ett sista varv på tid innan det nalkas lunch.

 

2012-05-08 10:31:22 Kommentarer! 0

MÅNDAG KVÄLL

Godkväll alla läsare!
Jag ligger jag i sängen med teven på och har ingen ork kvar alls.
Jag har precis (en kvart sen) avslutat en timmes samtal med Melina. Jag är så otroligt tacksam att jag har henne.

Imorgon har vi ämnesfokuseringsdag i skolan, (läs: vi gör personliga scheman för dagen.) Jag ser med fruktan fram emot förmiddagen då jag ska orientera runt i skogen i flera timmar tillsammans med Frida. Vi får se hur långt vi kommer innan konditionen brister. Har jag förresten berättat att jag ska springa vårruset om en vecka? Det ska bli kul att prova på något nytt. Även om jag fick lite panik när startnummret kom med posten idag. Spännande! Men mer om det när det är dags.

Nu har jag inte lång tid kvar innan ögonen överger mig och jag somnar. Godnatt.

2012-05-07 23:25:36 Kommentarer! 0

JAG RIVER EN VACKER DRÖM

Måndag, en ny vecka helt enkelt.
Jag har haft en rätt skön skoldag. Vi slutade runt tre och efter det har jag kört ett träningspass på friskis tillsammans med Evelina. Det var visserligen väldigt dåligt men det var något iallafall.

Just nu sitter jag ute i solen och läser moppeteori. Det är väl rätt tråkigt egentligen med jag ska gå på kurs i helgen så det måste göras. Man får skylla sig själv när man bara skuter fram det.. Halv åtta ska jag köra skivstång/spinn som avslutning på dagen. Vi hörs senare. Allt gott!

2012-05-07 18:11:40 Kommentarer! 0

HOS LUCAS

Jag har stängt ute bloggen medvetet idag. Jag har vart nere på stan en sväng, men annars har jag inte haft något speciellt för mig först klockan fem sådär. Då åkte jag tillbaka till Lucas. Vi har ätit mat och ligger just nu och kollar på film. Lugn kväll helt enkelt.

Händer det något speciellt kommer det upp ett inlägg. Annars hörs vi imorgon. Var försiktiga om varandra!

2012-05-06 18:37:18 Kommentarer! 0

HALV ETT

Jag är hemma hos Lucas tillsammans med han och Filip. Vi ligger i sängarna och pratar medan vi halvsover. Vi har det bara allmänt bra. Snart nog ska jag samla ork till att cykla hem. Det känns tufft då jag trivs rätt bra här.

 

Idag har jag kört ett alldeles för tufft träningspass och träffat hela tjocka släkten. Så därför har jag vart väldigt frånvarande idag. Men ni går säkert inte itu för det. Godnatt!

 

2012-05-06 00:32:11 Kommentarer! 0

FRIDAY I'M IN LOVE!

Fredag, kära kära fredag.
Det är en skön känsla när man går omkring i skolan och vet att det är sista dagen för veckan. Humöret har gått upp och ner idag, precis som hela veckan. Men fredag är alltid fredag. Och när man avslutar skoldagen med att få tillbaka en inlämning med ett C på så blir saker plötsligt bättre, mycket mycket bättre. Så otroligt nöjd!

Just nu ligger jag i soffan och väntar på att klockan ska slå fem så att jag kan åka iväg för ett träningspass. Sen blir det nog en lugn hemmakväll om inget kommer upp. Det låter ganska skönt att vara hemma då vädret ändå inte tillåter en utekväll. Nu ska jag börja röra på mig. Ta hand om varandra!

2012-05-04 16:26:02 Kommentarer! 0

OM JAG VAR TIO ÅR YNGRE SKULLE JAG INTE BEHÖVA DIG

Jag är med ungdomsgruppen på prosten Phils gård. Jag är här med ett par vänner. Vi sitter och pratar i soffan medan vi väntar på pizza. Efter skolan kom jag hem och började plugga stenhårt inför ett viktigt kemiprov vi har imorgon. Känns sådär.

Men just nu har vi det bra så jag tar ut paniken när provet kommer imorgon. Ta hand om varandra.

2012-05-03 20:01:30 Kommentarer! 0

ONSDAG I ALL ÄRA

Jag försov mig. Låste i panik in skåpnycklarna i skåpet. Gjorde ett misslyckat spanskaprov, orienterade i solen, räknade matte och åt smulpaj. Min skoldag.

Efter skolan sprang jag ett varv på spåret med Jonas, Linus och Frida. Efter det tog vi cyklarna till piren och mötte upp Hampus, Love och Jesper och fixade tillsammans årets första dopp i kvällssolen.

Nu ska jag ta en kvällspromenad med en vän. Allt gott!

2012-05-02 18:20:42 Kommentarer! 1

NYKÖPINGS Å

2012-05-01 16:26:37 Kommentarer! 0

VALBORGSMÄSSOAFTON

Igår, valborgsmässoafon gick jag genom stan under kvällen med mina vänner Filip, Sonny och Jacob. Jag insåg någonstans mellan brasan och stan att Valborg är alldeles för överskattat, men det var bra trots det. Klockan tolv började jag gå hem med min andra halva. Jag slockande efter sådär en timme och mer än så blev det inte av min Valborg.

Idag
, en bättre dag har jag legat ute i solen hela förmiddagen. Men när det började blåsa ute drog jag mig in och ska nu börja plugga spanska. Har ett prov imorgon som jag känner för att lyckas med.

Lite bilder från igår

image description
image description
image description
2012-05-01 14:25:54 Kommentarer! 0

RSS 2.0