JAG TÄNKER NU OCH ALDRIG SEN

Jag hade en himla trevlig förmiddag tillsammans med Evelina och Frida. Vi lunchade på princess och gick runt för att fördriva tiden. Nu har jag samlat nya krafter och ska snart hoppa på cykeln och trampa mig till sporthallen. Förhoppningsvis träffar jag en del trvliga människor där innan jag och Frida beger oss till bion för att möta Evelina och My. Det ser ut som en lagom ansträngande kväll. Var rädda om er!

2012-02-24 18:58:56 Kommentarer! 0

MED SOLEN I ÖGONEN

Tjena! Jag vaknade imorse av min hals som mår förjävligt men resten av kroppen känns faktiskt helt okej. Jag ska bege mig ner mot stan runt tolv för en fika med tjejerna. Det ska bli så himla skönt att komma ut efter att ha legat i sängen hela veckan. Solen står högt på himlen så idag åker vårjackan och ett par ray-ban på. Äntligen är våren på ingång, som jag längtar. Jag kommer förhoppningsvis hem tids nog för att hinna med några timmars sömn innan jag ska iväg igen. Men det tar vi senare. Allt gott!

 

2012-02-24 11:22:02 Kommentarer! 0

2012-02-23

Hej kära vänner! I fredags firade vi med lättnad in ett efterlängtat sportlov som för min del spenderas nerbäddad i sängen med influensa. Det känns himla surt faktiskt. Jag sover bort hela dagarna och ligger vaken på nätterna med en kropp som värker. Men tanken är att jag imorgon ska vara på banan igen och kunna ta mig ut. Men nog om det. Jag tänkte bara visa att jag är på igen. Jag uppdaterar helhjärtat här från och med nu. Ta han om varandra!
2012-02-23 16:51:06 Kommentarer! 0

RSS 2.0